Деонтей ВАЙЛДЕР: «Усик буде людиною честі і проведе бій зі мною»

Американець сподівається, що битиметься з українцем за звання абсолютного чемпіона світу

Екс-чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер вірить, що володар титулів WBA, WBO і IBF Олександр Усик захоче провести з ним бій, якщо 9 жовтня він відбере пояс у Тайсона Ф'юрі.

«Сподіваюся, що в цей час наступного року у нас буде абсолютний чемпіон. Я не знаю. Але коли я поб'ю Ф'юрі, і якщо Усик вдруге переможе Джошуа, а багато людей у світі пророкують, що це станеться, якщо тільки Ентоні нічого не змінить у своєму тренувальному таборі, то, думаю, Олександр буде людиною честі і проведе бій зі мною.

Я вважаю, що ми зможемо побачити цей бій, тому що я винесу Ф'юрі. У моїй голові немає ні найменшого сумніву в цьому. Тайсон не тренувався так само ретельно, як я, він не хоче цього так сильно, як я. І він не знає, що на нього чекає. Вони ніколи не бачили такого Вайлдера. Ніхто не бачив мене таким. Я доведу це всім моїм скептикам і прихильникам. 9 жовтня буде веселий вечір боксу.

Якщо все складеться добре, якщо на той момент у Усика ще будуть титули, а я поб'ю Ф'юрі, то думаю, що ви побачите це бій. Але подивимося, як вийде, оскільки коли у бійців з'являються пояси, вони ведуть себе кумедно», - сказав Вайлдер.

Читайте також: Деонтей Вайлдер: «Не здивований перемогою Усика, в реванші він буде ще швидшим».

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 08:13 0

Катерина виступила з публічним зверненням

Коментарі