Віктор ВАЦКО: «Де Дзербі дивує всіх»

Спеціаліст – про нічию «Шахтаря» з «Інтером»

Відомий український коментатор Віктор Вацко проаналізував матч 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Інтер», який завершився внічию 0:0.

«Шахтар» провів після Суперкубка другий дуже сильний матч. Матч дуже високого рівня. Футбол Де Дзербі суттєво заточений на контроль м'яча, суттєво заточений на атаку і здавалось, що такий от «Шахтар» буде дуже і дуже легким суперником для чемпіона Італії, для прагматичного «Інтера», сповненого топових гравців із дуже хорошим тренером. Де Дзербі дивує усіх, тому що «Шахтар» не відходить у цьому матчі від своєї стилістики, «Шахтар» не боїться великих імен, «Шахтар» не боїться чемпіона Європи Бареллу і «Шахтар» не боїться домінувати в центрі поля. Дуже приємно було стежити за цим матчем, дуже приємно було бачити, що Де Дзербі не відступає від своїх принципів футболу. Тарас Степаненко додав балансу гри в середній лінії.

Це був, напевно, перший топовий поєдинок Ісмаїлі після травми, після дуже серйозної травми. Ісмаїлі входив до топ-10 найкращих лівих захисників європейського футболу до серйозної травми коліна. Це був топовий матч Ісмаїлі. Ісмаїлі у топовій формі буде божевільно впливовим гравцем для «Шахтаря» у цьому сезоні. Траоре - колосальна втрата для «Шахтаря». Ти дивишся наживо на Шкриньяра та Де Врея - це топ, це екстраклас, у нас в чемпіонаті таких близько нема. Нинішній «Інтер» за підбором футболістів сильніший за нинішній «Шахтар». «Шахтар» був андердогом цього матчу, але навіть в цій ситуації Де Дзербі, це мене чесно здивувало, я думаю багато кого здивувало, не відмовився від свого малюнку гри, він не відмовився від своєї ігрової філософії, 62 % контроль м'яча в матчі проти «Інтера», в матчі, коли ти андердог - це заслуговує на повагу. Я думав, що вони перелякаються, вони злякаються пресингу, контрпресингу «Інтера», - сказав Вацко.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі