Олександр ДЕНИСОВ: «Траоре потрібен рік, щоб повернутися на поле»

Відомий журналіст – про травму форварда «Шахтаря»

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов поділився думкою про центральний матч 10 туру УПЛ «Динамо» - «Шахтар», який завершився внічию 0:0.

«За нашою інформацією, Траоре потрібен один рік, щоб повернутися на поле. Я очікував, що в сьогоднішньому матчі буде червона картка якась, точно буде якась емоція, тому що там програли 3:0, потім гарні емоції у Шахтаря проти Інтера та погані, взагалі розчарування «Динамо» у матчі проти Баварії. І тут ось якось дуже так спокійно одні й інші зіграли. Молодий Роберто Де Дзербі обіграв Луческу.

В Суперкубку ми вперше побачили Луческу дуже розлюченого. Він там згадував і алею зірок і все, що завгодно. Сьогодні шахтарівські трибуни йому відповідали, що вони про нього думають. Можна згадувати Донецьк, а можна згадати там рік тому матч «Колос» - «Динамо», коли Мірча гуляв по полю, потім пішов до роздягальні, потім повернувся. Ультрас «Динамо» почали матч з того, що Луческу Go away, ультрас Шахтаря зробили банер Луческу - Іуда. Ця людина робить вогонь в українському футболі», - сказав Денисов.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo випустив цікавий рейтинг

Коментарі