Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Луческу, ти робив те ж саме!»

Спеціаліст – про критику суддів головним тренером «Динамо»

Колишній футболіст «Динамо» і збірної України висловився про українське класико, в якому кияни зіграли внічию з донецьким «Шахтарем» з рахунком 0:0.

«Було дуже незвично тихо на трибунах, було мало фолів, було мало створених моментів. Я так розумію, після 0:3 Київ може щось там захотів змінити, боялися чогось, і ті й інші боялися. Було видно, що потрібен був результат. У Києві весь час такі ігри були божевільні, і коли дивишся, ось іноді трохи не вистачає цього. Такий період, напевно, зараз. Я не перебуваю там, я ж не бачу атмосфери, яка вона.

Може бути якийсь спад легкий, може бути щось ще, може від Баварії отримали п'ять і прилетіли, потрібно прокапатися, потрібно відпочити. Гра з «Шахтарем» теж важлива, може сил не вистачило, може бути емоцій. Мені дуже не сподобалося, як Луческу висловився після 0:3 проти Де Дзербі: «Ось, вони весь час вибігають, вони весь час кричать на суддів!» Ти коли був в «Шахтарі», ти такого не робив?!

Я просто згадую, як вони створювали пресинг на суддів, вибігали, там федерація, шапку кидали, і він зараз у київському «Динамо» говорить про те, що вони вибігають, нам заважають. Мірча, за всієї поваги - ти робив те ж саме! Не тільки в Донецьку. Луческу знав, куди він йшов, він же повинен бути готовий. Якщо ти на якийсь крок йдеш, тим більше такий крок, то ти повинен бути до цього готовий», - сказав Мілевський.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 червня 2024, 22:38 0

На 22-й секунді матчу забив Недім Байрамі

Коментарі