Олександр КУЧЕР: «Була розслабленість. Можливо, навіть самовпевненість»

Харківський «Металіст» впевнено лідирує в Першій лізі

Головний тренер «Металіста» Олександр Кучер прокоментував перемогу харків'ян в матчі з тернопільською «Нивою» (2:1).

- Скажу так: побоювалися суперника, говорили хлопцям, що непогана команда, добре вибігає, має в складі швидкісних вінгерів. Звертали увагу на те, що «Нива» чекає нового тренера, футболісти будуть доводити свою спроможність, тому нам доведеться непросто. Так і вийшло. Вийшли розслабленими на перший тайм, відразу пропустили. Радує, що швидко відреагували, створили пару моментів, забили другий м'яч, і це добре. Після цього знову заспокоїлися. Другий тайм показав, що при кожному стандарті біля чужих воріт з'являвся момент біля наших. За рахунку грали, була неуважність. Суперники вибігали в контратаки, і десь ми могли отримати. Але є три очки - будемо рухатися далі.

- Чи може бути таке, що футболісти заглядають в турнірну таблицю, і тому є розслабленість?
- Звичайно ж, вони все розуміють, стежать, знають всі результати. Це нормально для кожного футболіста. Напевно, десь розслабленість є. Можливо, навіть самовпевненість. Хоча треба бути впевненим, а не самовпевненим, бо це може зіграти з нами злий жарт. Добре, що сьогодні все так закінчилося. Будемо розмовляти, розбирати гру, проведемо теорію, поговоримо.

- З точки зору психології ви вже відповіли. А в цілому, зробили для себе висновок: яку лінію в команді потрібно посилити, що змінити, покращити?
- Перш за все, дуже хочеться, щоб всі хлопці були здоровими, і тоді ми зможемо робити ротацію. Зараз нам важко, весь час хтось випадає. Коли буде по дві людини на кожну позицію, буде набагато цікавіше тренуватися і грати. Тоді зовсім інше ставлення. Зараз ми часом не можемо зробити заміну, і людина грає 90 хвилин. Коли буде кого випустити - буде цікавіше.

Олександр Тішура Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo випустив цікавий рейтинг

Коментарі