Атлетіко впевнено обіграв Барселону на своєму полі

Обидва м'ячі господарі забили в першому таймі зусиллями Лемара і Суареса

Мабуть, вперше за багато років котирування букмекерів та думки більшості фахівців були явно на користь «Атлетіко». Після відходу Мессі «Барселона» переживає дуже важкі часи і тепер для того, щоб знову піднятися на той рівень, де ще зовсім недавно перебували каталонці, їм потрібні і час, і висококласні виконавці.

За старою звичкою гості і в цьому матчі намагалися більше контролювати м'яч, але толку від цього було небагато. Небезпечних моментів біля воріт Облака можна було порахувати на пальцях однієї руки. Натомість господарі поля зіграли так, як і очікували від них більше 60 тисяч вболівальників, які заповнили майже вщерть стадіон «Ванда Метрополітано» у Мадриді.

Їхні дві разючі контратаки, що призвели до забитих голів, були дуже схожі. В першому випадку на 23-й хвилині Суарес вивів до воріт Лемара і той зліва з меж штрафного потужно і точно пробив в ближній кут, не залишивши шансів на порятунок Тер Штегену. А на 44-й хвилині вже Фелікс зробив точну передачу на хід Суаресу і уругваєць невідпорним ударом засмутив свою колишню команду.

Другий тайм відверто вийшов малоцікавим. «Атлетіко» нікуди не поспішав і намагався спокійно довести гру до логічного завершення. А у «Барселони» абсолютно нічого не виходило в атаці. Хіба що з появою на полі Фаті, щось стало вимальовуватися. Однак і він, пару раз пробивши по воротах, пішов у тінь.

В підсумку закономірна і переконлива перемога підопічних Дієго Сімеоне у принциповому матчі. Якщо в «Барселоні» найближчим часом не зроблять певні висновки, то у київського «Динамо» можуть бути хороші шанси відібрати у неї очки в груповому етапі Ліги чемпіонів.

Чемпіонат Іспанії з футболу. Прімера. 8 тур

Атлетіко - Барселона - 2:0

Лемар (23), Суарес (44)

Де Поль (45+1), Коке (78) - Гаві (20)

«Атлетіко»: Облак, Льоренте, Савіч, Хіменес, Ермосо (Феліпе, 82), Карраско (Лоді, 81), Де Поль (Тріпп'єр, 46), Лемар, Коке, Суарес (Корреа, 72), Фелікс (Грізманн, 72 )

«Барселона»: Тер Штеген, Мінгеса (Пуч, 75), Піке, Араухо, Дест (Лангле, 86), Бускетс, Гонсалес (Роберто, 46), Ф.Де Йонг, Гаві (Л. Де Йонг, 75), Коутіньйо (Фаті, 64), Депай

Арбітр: Сесар Сото Градо

Стадіон: «Ванда Метрополітано» (Мадрид)

АТЛЕТИКО - БАРСЕЛОНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 липня 2024, 08:38 1

Нападник збірної Франції висловився щодо легендарного португальця

Коментарі