Дерек ЧІСОРА: «Я хотів відлупцювати Усика, а Джошуа - перебоксувати»

Британський боксер - про причини поразки співвітчизника

Дерек Чісора, колишній суперник Олександра Усика і Ентоні Джошуа, розповів, чому його співвітчизник програв українцю пояси WBA, WBO, IBF і IBO в надважкій вазі.

«Джошуа хотів боксувати з боксером. Якби все пройшло ідеально, і він би переміг, то ми б всі назвали його генієм. Однак все склалося інакше, так що ми почнемо з чистого аркуша, а він виправить це наступного разу.

Команда Джошуа працювала над цим планом на бій. Не було такого, що він придумав цей план перед виходом на ринг. Вони працювали над ним останні п'ять-шість місяців. З планом на бій все було в порядку, просто він не спрацював як слід.

Джошуа може перемогти в реванші, але все залежить від нього. Йому не потрібні кардинальні зміни. Необхідно просто активніше попрацювати і наносити більше силових ударів. У Джошуа був свій план на бій, який полягав в тому, щоб перемогти Усика за рахунок боксу. Мій геймплан базувався на тому, щоб відлупцювати Усика. Я тренувався для цього, а Джошуа - ні. Того вечора все пішло не так, але я вірю, що реванш вийде приголомшливим», - сказав Чісора.

Відзначимо, що Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів.

Володимир Клепач Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 31

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі