МАРЛОН: «Інтеру пощастило»

Захисник «Шахтаря» – про нічию з чемпіоном Італії

Захисник донецького «Шахтаря» Марлон прокоментував нічию з міланським «Інтером» (0:0) у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.

- Марлоне, як уважаєш, чи рівним був матч?
- Гадаю, ми заслуговували більшого. Провели гарну гру, гідно себе виявляли і з м'ячем, і без, створили багато моментів. Лишається дещо гіркий присмак, адже могли й перемогти, проте зараз слід підняти голову та сконцентруватися на наступній грі.

- Усі билися й працювали як один механізм?
- Не тільки зараз, а й у інших поєдинках. Ми проводимо гідні матчі й домагаємось позитивних результатів. Хоча, звісно, прагнемо завжди вигравати - і тренер цього чекає, і ми! Продовжуватимемо так і далі й перемагатимемо в наступних матчах.

- Було багато моментів. Що з реалізацією?
- Так трапляється у футболі. Гадаю, «Інтеру» також трохи пощастило: подача, удар - і центральний захисник суперника вибиває м'яч фактично з лінії. Ми дещо невдоволені результатом, тому що грали чудово.

- Протягом останніх 10 хвилин трохи підсіли. Андрій Пятов наприкінці виручив?
- Саме так! У нас відмінні воротарі - Пятов, Трубін, Шевченко. Хлопці справді дуже допомагають. Команда грала добре, Андрій також провів відмінний поєдинок: коли було потрібно, його було видно. І ось так - як один механізм, з єдиною ідеєю - ми повинні грати й перемагати.

- У «Шахтаря» й «Інтера» однакова кількість очок. Група буде непередбачуваною до самого кінця?
- Гадаю, нас здивує кінцевий результат. Сподіваюсь, «Шахтар» залишиться.

- Сил моральних і фізичних на «Динамо» вдосталь?
- Безсумнівно! У класико ми завжди знаходимо в собі сили, навіть якщо їх трохи лишилось. Працюватимемо на тренуваннях і готуватимемось до цієї великої гри.

Денис Шаховець Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 16:47 8

Георгій зробив рахунок 5:0 на користь Шахтаря у матчі 9-го туру УПЛ 2024/25

Коментарі