Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Нічия Шахтаря наблизила Україну до Росії

Юрій Вернидуб і «Шериф» вивели Молдову в топ-4 найкращих країн в євросезоні

28 вересня в чотирьох групах Ліги чемпіонів зіграні матчі другого туру. Sport.ua вивчає зміни e таблиці коефіцієнтів УЄФА.

У групі D донецький «Шахтар» в Києві зіграв у нульову нічию з «Інтером» (0:0). Ця нічия принесла Україні 1 очко, яке при поділі на 5 команд, які стартували, дає прибавку 0.200 бала.

Україна залишається на 11-й позиції з результатом 30.600, але тепер наблизилася на відстань однієї перемоги до Росії. У середу київське «Динамо» проведе матч ЛЧ на виїзді проти мюнхенської «Баварії», а у четвер «Зоря» у Лізі конференцій буде приймати італійську «Рому» з Жозе Моуріньо. Україна - на 20-й позиції в сезоні (3.000 бала).

У Росії (30.882) «Зеніт» у середу грає вдома проти шведського «Мальме» в ЛЧ, а на день пізніше два клуби Ліги Європи відправляться до Італії: заплановані матчі «Наполі» - «Спартак», «Лаціо» - «Локомотив».

«Шериф» з Тирасполя під керівництвом українського тренера Юрія Вернидуба сенсаційно на виїзді переміг «Реал» Мадрид (2:1). Молдова тепер входить у топ-4 найкращих країн в євросезоні. А «Шериф» вже набрав 15 очок у скарбничку федерації, що більше, ніж у будь-якого іншого клубу в Європі!

Топ-4 найкращих країн у євросезоні

Боротьба за топ-10 у рейтингу УЄФА

Таблиця коефіцієнтів УЄФА 2022

Поточний рейтинг (впливає на розподіл перепусток у сезоні 2023/24)

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі