Баварія – Динамо – 5:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів

У середу, 29-го вересня, відбудеться поєдинок групи Е Ліги чемпіонів, в якому мюнхенська «Баварія» прийматиме київське «Динамо». Матч пройде в Мюнхені на «Арені Мюнхен» і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Команда Мірчі Луческу стартувала в груповому турнірі Ліги чемпіонів з домашньої нульової нічиєї проти португальської «Бенфікою». «Баварія» в першому турі на виїзді не залишила шансів «Барселоні», розгромивши каталонців з рахунком 3:0. Перед виїздом до Мюнхена кияни в рамках чергового туру національного чемпіонату впевнено обіграли львівський «Рух» - 2:0. Команда Юліана Нагельсмана після шести турів лідирує в турнірній таблиці Бундесліги. В кінці минулого тижня мюнхенці обіграли «Гройтер Фюрт» з рахунком 3:1. Високу результативність у новому сезоні демонструє форвард «Баварії» Роберт Левандовскі, який з вісьмома голами очолює гонку бомбардирів німецького чемпіонату.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Баварія» - «Динамо». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 01:14 0

Тібо вперше зіграв у цьому сезоні

Коментарі