Юрій ВЕРНИДУБ: «Поважаємо Реал, але не боїмося. Думаємо про перемогу»

Український коуч радий разом зі своєю командою зіграти на «Сантьяго Бернабеу»

Головний тренер «Шерифа» Юрій Вернидуб поділився думками щодо прийдешнього поєдинку другого туру групової стадії Ліги чемпіонів проти «Реала».

«Ми дуже раді бути в Мадриді. Для нас ця гра - велика честь, ми дуже хочемо вийти на цей чудовий стадіон і показати хорошу гру. «Реал» - один з найсильніших суперників, і ми готові, ми пройшли довгий шлях, щоб отримати шанс зіграти на «Сантьяго Бернабеу».

«Реал» - це «Реал»! Ми знаємо, що це таке. Головне - не боятися. Поважати - так, але не боятися. Ми повинні вийти і зіграти якнайкраще в обороні і атаці. Чи думаємо ми про перемогу? Будь-яка команда думає про перемогу, і ми теж. Але «Шериф» розуміє, що таке «Реал». Головне - зіграти гідно і отримати хороший результат. Зрештою, все покаже футбольне поле».

«Ми добре вивчили «Реал», подивилися декілька матчів. Знаємо, що у них багато топових гравців, починаючи з воротаря і закінчуючи захистом, де виступають Мілітао, Начо, Вальверде... Я також знаю, що деякі футболісти Мадрида травмовані, але у них є, наприклад, Модріч... У них багато хороших гравців. Ми поважаємо їх, але не боїмося. Бензема, Вінісіус... Є багато топ-гравців, але для нас важливо показати свою гру. Готуємо тактику, і нам потрібно здійснити задумане».

«Дуже складно було щось змінити в підготовці, оскільки у нас дуже щільний графік. Грали з «Шахтарем», потім в чемпіонаті... Матчів багато, а часу мало. Ви завжди готуєтеся до кожної гри окремо, але я прошу гравців продовжити шлях. Знаю, що вони живуть кожним матчем, і цей буде особливим, вони чекають його з нетерпінням. Для нас також важливий національний чемпіонат, ми хочемо бути першими, щоб в наступному сезоні продовжити мріяти про Лігу чемпіонів».

«Ми не дивимося на те, як нас оцінюють суперники, головне - показати хорошу гру. Цінувати або не цінувати, недооцінювати... Це не наша проблема. Я довіряю своїм гравцям, тому що вони заслужено потрапили в груповий турнір. Це дуже важливо. Вони професіонали, і хочуть показати гідний, красивий футбол», - сказав Вернидуб.

Матч «Реал» - «Шериф» відбудеться завтра, 28 вересня, в Мадриді.

Олексій Сливченко Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 21:25 0

Француз виступатиме під дев'ятим номером

Коментарі