Шахтар – Інтер – 0:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів

В вівторок, 28 вересня, відбудеться матч 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому гратимуть донецький «Шахтар» та міланський «Інтер». Гра відбудеться в Києві на полі НСК «Олімпійський», початок - о 19:45.

В другому турі групового етапу групи D зустрічаються невдахи першого - «Інтер» мінімально поступився «Реалу», а «Шахтар» зганьбився в Тирасполі з «Шерифом» (0:2). Реабілітовувалися команди у внутрішніх змаганнях - донецький клуб почергово розгромив у чемпіонаті «Маріуполь» з «Вересом», проте особливо радів тріумфу над принциповим київським суперником в розіграші Суперкубка України (3:0), щоправда, розгромний рахунок не зовсім відповідав ходу матчу. Міланська команда в своєму чемпіонаті йде без поразок (4 перемоги і 2 нічиї), зокрема, зовсім недавно в дуже цікавому матчі поділила очки з «Аталантою» (2:2). Варто також відзначити, що минулого розіграшу Ліги чемпіонів «Шахтар» з «Інтером» теж грали в одній групі і за два матчі не зуміли забити одна одній жодного голу.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Інтер». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 10:15 1

Румунський фахівець все ж таки працюватиме на батьківщині

Коментарі