Маліновський набирає форму. Аталанта з Інтером розписали бойову нічию

Українець взяв участь в обох голах своєї команди

Всім нам було цікаво дивитися матч з двох причин - по-перше, «Інтер» вчиться грати без Конте і Лукаку, по-друге, наш земляк Руслан Маліновський грає проти чемпіона Італії, при цьому не отримавши виклик у свою національну збірну.

Мабуть, всі ми згадували незлим тихим словом Петракова у першому таймі. В ньому Руслан не те що виділявся - буквально виблискував на полі. Спершу отримав жовту картку, проте далі наступив його час. «Інтер», звісно, першим забив зусиллями Мартінеса (красивий гол теж вийшов), а далі за справу взявся українець.

Getty Images/Global Images Ukraine

Гол з дальньої дистанції - раз. Удар здалека, Ханданович відбиває, Толой добиває - два. Небезпечні удари навіть правою здалека - три. Виведення партнерів на ударні позиції - чотири. Штанга на початку другого тайму - п'ять. Гра до кінця в кожному епізоді - шість. Вистачить на звання кращого гравця матчу?

Міланська команда все ж зрівняла рахунок зусиллями Джеко, проте могла спершу і виграти (Дімарко не забив пенальті), а потім і втратити нічию. Пікколі, який замінив Сапату, забив третій чистий гол, проте арбітри побачили на повторах, як м'яч задовго до того вийшов за лицьову лінію, і відмінили гол.

2:2 - цей матч варто було бачити.

Чемпіонат Італії. 6 тур.

«Інтер» - «Аталанта» - 2:2.

На 86 хвилині Дімарко («Інтер») не забив пенальті (перекладина).

Л. Мартінес, 5, Джеко, 71 - Маліновський, 30, Толой, 38.

Бастоні, 12, Чалханоглу, 43, Барелла, 70 - Маліновський, 4, Паломіно, 19, Сапата, 21.

«Інтер»: Ханданович - Шкріньяр, де Врей, Бастоні (Дімарко, 57) - Чалханоглу (Весіно, 57), Дарміан (Думфріс, 57), Барелла (Сатріано, 90), Брозович, Перішіч - Джеко, Л. Мартінес (А. Санчес, 81).

«Аталанта»: Муссо - Толой, Демірал, Паломіно (Меле, 70) - Дзаппакоста (Пашаліч, 77), де Роон, Фройлер, Госенс - Пессіна (Джімшіті, 62) - Маліновський (Ілічич, 62), Сапата (Пікколі, 62).

Арбітр: Фабіо Мареска.

Стадіон: «Джузеппе Меацца» (Мілан, Італія).

ІНТЕР - АТАЛАНТА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:22 10

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі