Лассіна ТРАОРЕ: «Відмінна гра Шахтаря, але скоро знову грати з Динамо»

Форвард оцінив перемогу в Суперкубку України

Форвард «Шахтаря» Лассіна Траоре оформив дубль в матчі за Суперкубок України проти «Динамо» і допоміг команді завоювати трофей.

- Лассіно, з перемогою! У тебе була особлива мотивація на полі. А що тренер сказав перед матчем і чи вдалося зробити все те, про що він говорив?

- Дякую за привітання. Вітаю і вас, а також усіх уболівальників «Шахтаря»! Відмінна гра, ми були мотивованими вже до початку тижня, плюс знали, що буде важкий матч, адже з «Динамо» завжди непросто. Я дивився багато минулих зустрічей, і всі вони були схожі на битви двох великих клубів, тому я був готовий. Нам вдалося перемогти, і я дуже щасливий!

- Два твої голи є результатом відточених у процесі тренувань стандартів?
- Так, це командні голи. Якщо подивитися на другий, наприклад, то видно, що це відмінна комбінація з допомогою Ісмаїлі, також допоміг Педріньйо. Я щасливий.

- Матчі з «Динамо» завжди є надто важливими. Що можеш сказати про це?
- Так, з киянами завжди непросто. Невдовзі ми зустрічатимемося з ними знов. Інтенсивність боротьби з «Динамо» висока, як і бойовий дух. Ми повинні завжди бути підготовленими. Однак це був наш день.

- Наскільки важливо для тебе було перемогти й здобути перший трофей сезону?
- Перший титул надасть нам упевненості та гордості. Ми заслужили, адже багато тренувалися від початку сезону. Це відмінний подарунок для всієї команди та персоналу, тепер слід сфокусуватися на наступній грі.

3 жовтня суперники зіграють в рамках УПЛ.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 07:18 0

4 травня відбудеться центральний матч 34-го туру Ла Ліги

Коментарі