Йожеф САБО: «Не викликати Маліновського у збірну — це дуже погано»

Олександр Петраков припустився великої помилки, упевнений фахівець

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про рішення в.о. наставника національної команди Олександра Петракова не викликати 28-річного півзахисника «Аталанти» Руслана Маліновського.

«Невиклик Маліновського - це погано. Нехай Петраков не ображається. Якщо Маліновський в чомусь винен, то він повинен був викликати його до себе і поговорити. Таке буває. А не рубати відразу: «Полетів - добре, що полетів», «Багато говорить - викликаю замість нього іншого».

Не викликати Маліновського у збірну - це дуже погано. Для мене Руслан - один з кращих футболістів. Особливо зараз. Він і в підіграванні, і у відборі, забивний. У Шевченка була прекрасна збірна. Є середня лінія - Степаненко, Маліновський, Зінченко, Ярмоленко - і вже є команда.

У Шевченка була хороша команда, тому що була дуже хороша середня лінія, гравці якої вміли і захищатися, і атакувати, і контролювати м'яч.

Тому, не викликати Маліновського у збірну України - це помилка. Петраков повинен розуміти, що в національній команді не можна ставитися до гравців, як до молоді», - вважає Сабо.

Михайло Шаповалов Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:40 0

Головний тренер «Барселони» пояснив, чому його команда програла

Коментарі