Юрій ВЕРНИДУБ: «Зарплата в Зорі була вищою, ніж зараз в Шерифі»

Тренер розповів про преміальні

Український наставник «Шерифа» Юрій Вернидуб прокоментував чутки про те, що за перемогу над «Шахтарем» команда і тренерський штаб отримали величезні преміальні.

- Які премії отримають гравці за Лігу Чемпіонів? І чи правда, що за перемогу команді дадуть мільйон євро?

- Ви мене зараз вбили цими словами. Той, хто говорив, напевно знає про це - я про такі суми чую вперше. Мені аж страшно стає (сміється). Про всяк випадок вам скажу, що в «Зорі» я заробляв більше, ніж заробляю в Тирасполі - це я говорю для заздрісників. Я пішов на зниження, щоб працювати і спробувати грати в Лізі Чемпіонів. Це те, що я можу точно сказати.

- Виграємо у «Реала»?

- Давайте трохи опустимося на грішну землю і будемо думати, як грати. Будемо робити все, щоб гідно протистояти, а там життя покаже.

- Чи мріяли одного разу опинитися в якості тренера на Сантьяго Бернабеу?

- Звичайно, мріяв - думаю, будь-який тренер мріє зіграти на цьому шикарному стадіоні. Я мріяв зіграти на багатьох стадіонах, і зараз мені посміхнулася удача. Я пишаюся тим, що ми пройшли з першого раунду і потрапили в групу, де такі команди. Ми і в Мілані зіграємо на Сан-Сіро, а це дорогого коштує. Зіграємо і в Києві на Олімпійському, хоча там я часто грав (посміхається). Все одно, хлопці теж подивляться для порівняння на цей стадіон.

Іван Зінченко Джерело: Moldfootball.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 07:23 2

19 травня «вершкові» зіграли на виїзді внічию з «жовтою субмариною» з рахунком 4:4

Коментарі