ТЛУМАК: «Гравці Зорі були впевнені, що на класі обіграють Буде-Глімт»

Експерт висловився про поразку «Зорі» в Лізі конференцій

У першому поєдинку групового турніру Ліги конференцій «Зоря» поступилася в Норвегії «Буде-Глімту» з рахунком 1:3.

Екс-воротар «Зорі» Андрій Тлумак висловив свою думку про гру луганського голкіпера Дмитра Мацапури.

«Кажуть, що кожен молодий воротар повинен пропустити певну кількість «метеликів». Будемо вважати, що своє 21-річний Дмитро Мацапура вчора вже пропустив.

В епізоді, коли господарі відкривали рахунок, він необачно зіграв на виході, а коли «Зоря» пропускала третій м'яч, то невдало відпасував захиснику. Не знаю, як складеться подальша доля Мацапури в «Зорі», але кожна команда, яка себе поважає, як правило, оперативно реагує на промахи воротаря.

Пригадується, коли в 2007 році в знаменитому матчі Кубка УЄФА «Шахтар» - «Севілья» на останніх секундах основного часу воротар іспанців Андрес Палоп зрівняв рахунок, скориставшись нерішучістю його донецького колеги Богдана Шуста, то в «Шахтарі» відразу втратили інтерес до свого голкіпера.

Втім, я не збираюся звинувачувати у всіх бідах «Зорі» Мацапуру. Погано зіграла вся команда. Складалося враження, що луганчани були впевнені, що зможуть перемогти на класі і особливо себе не обтяжували. Але не тут то було. Виявилося, що господарі за рівнем підготовки мало в чому поступаються, а за самовіддачею - значно перевершують. Це і допомогло норвежцям відсвяткувати ефектну вікторію», - сказав Тлумак.

Нагадаємо, що свій наступний поєдинок у Лізі конференцій «Зоря» проведе на своєму полі з «Ромою» - 30 вересня.

Максим Гаптар Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 22:45 0

Медісон Кіз виграла у Онс Жабер у чвертьфіналі тисячника у столиці Іспанії

Коментарі