Металіст – Полісся - 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 9 туру Української Першої ліги

Українська Перша ліга. 9 тур.

«Металіст» - «Полісся» - 1:1.

Демченко, 79 - Гітченко, 10.

Мизюк, 9, Федорів, 41, Романюк, 84 - Сахневич, 23, Махарадзе, 90+4, Гітченко, 90+5.

Огіря, 76 (груба гра).

«Металіст»: Рибка, Романюк, Мизюк, Федорів, Горбунов (Демченко, 66), Сарапій, Танковський (Рязанцев, 87), Танчик, Фомін (Балулі, 55), Підлепенець (Нехтій, 66), Пейшото.

Запас: Каневцев, Поступаленко, Порох, Шамич.

«Полісся»: Махарадзе, Власюк, Гітченко, Нестеров (Терехов, 46), Сахневич, Огіря, Козак (Андрущенко, 55) Чайковський (Бабенко, 59), Грицук, Морозко, Шастал (Швець, 81).

Запас: Яшков, Шаповалов, Глагола, Акубардія, Оринчак, Чередниченко, Тимофєєв.

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

ОСК «Металіст» (Харків).

Фото - Інстаграм ФК Металіст

Фото - Інстаграм ФК Полісся

В п'ятницю, 17 вересня, відбудеться матч 9 туру Української Першої ліги, в якому гратимуть харківський «Металіст» і житомирське «Полісся». Гра пройде в Харкові на полі ОСК «Металіст», початок - о 18:30.

Харківська команда повним ходом прямує до УПЛ, не помічаючи на своєму шляху нікого. В чемпіонаті виграно вісім поєдинків з восьми, також дві перемоги з двох здобуто в Кубку України. Остання гра в чемпіонаті теж пройшла в Харкові - в номінально виїзному матчі «Металіст» не залишив шансів «Краматорську» (3:0). В матчі знову були присутні вилучення суперника «Металіста» і пенальті, але там - жодних запитань до арбітрів. Житомирська команда теж непогано виступає, займаючи в поточному сезоні третє місце в турнірній таблиці. Зокрема, зараз у «Полісся» наявна серія з трьох перемог поспіль, останнім у 8 турі було здолане «Прикарпаття» (2:0).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Металіст» - «Полісся». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 23:52 18

Команди забили по два голи

Коментарі