ДЕ ДЗЕРБІ: «У Шахтаря є грандіозний потенціал, але потрібно стати сильними»

Головний тренер донецького клубу - про поразку в матчі з «Шерифом»

Наставник «Шахтаря» Роберто Де Дзербі поділився думкою про поразку в матчі першого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти «Шерифа» (0:2).

- У «Шахтаря» близько 70% володіння м'ячем, але при цьому створена мінімальна кількість моментів. Чого не вистачає для загострення атак?
- Нам не вистачає футбольної злості і впевненості в тому, що ми можемо забити, коли створюємо шанси. Бракує, щоб хтось взяв відповідальність за реалізацію тих моментів, які в нас є. Для молодої команди це складно відразу зробити.

- Що хотілося змінити після першого тайму?
- Ми непогано зіграли і не повинні були багато чого змінювати. Коли ми станемо більш сильною командою, ми не будемо пропускати голи, як сьогодні. І будемо більше забивати.

- Вас вразив стан газону?
- Футболістам було слизько, подивіться тільки, як нам забивали перший гол.

- Попереду матчі з «Інтером» і «Реалом». Думали вже про зміну тактики або зміні стартового складу?
- Зараз у нас є тільки «Маріуполь», ніяких «Інтерів». Враховуйте, що минулого сезону «Шахтар» не виграв чемпіонат України, а зараз ми йдемо на другому місці. Тому спочатку думаємо про «Маріуполь», потім - про Суперкубок з «Динамо» і ще один матч УПЛ, і тільки потім задумаємося про матч з «Інтером». Все потрібно робити поступово. Для «Шахтаря» зараз не найкращий час, але ми маємо можливість будувати сильну команду. Якщо ми скажемо, що зараз «Шахтар» готовий вигравати багато всього, то ми збрешемо. Але у нас є грандіозний потенціал.

Володимир Клепач Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 16

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Коментарі