Віктор ЛЕОНЕНКО: «Гармаш не грав, а плювався, лаявся і сперечався»

Спеціаліст – про нічию «Динамо» з «Бенфікою»

Колишній форвард збірної України Віктор Леоненко поділився думкою про матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів «Динамо» - «Бенфіка», який завершився внічию 0:0.

«Я пишаюся тим, що знаю Луческу, тому що ця нічия - його заслуга. Він навчив динамівців оборонятися, що показує і в чемпіонаті. В атаці проблеми як були, так і залишаються. У Бенфіки був контроль м'яча без жодної користі. Вони ніби як контролювали гру, але насправді динамівці нічого не дали створити біля своїх воріт, за винятком удару Яремчука на 55 хвилині. Динамо добре оборонялися, але попереду у нас порожнеча.

Коли команда щось створює, то можна когось виділяти. Але коли ти просто граєш на нуль, тут просто можна відзначити всіх, тому що старалися, билися і виконали завдання. Можу відзначити лише штрафний від Шапаренка та поперечину на 90 хвилині.

Гармаш, замість того щоб вийти і допомогти, ходив і плювався, лаявся, сперечався. Думаю, що в Лізі чемпіонів такого точно не повинно бути. Ми не награли на перемогу, так само як і Бенфіка. Динамо зіграло в цьому матчі «на чотири з плюсом», тому що «на п'ять» - це коли ти перемагаєш», - вважає Леоненко.

Нагадаємо, що в одній групі з київським «Динамо» також виступають «Барселона» і «Баварія».

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі