ВЕРНИДУБ: «Якщо будемо вигравати у Шахтаря, не пошкодую свій новий костюм»

Головний тренер «Шерифа» - про майбутній матч Ліги чемпіонів

Головний тренер «Шерифа» Юрій Вернидуб розповів про майбутній матч в Лізі чемпіонів проти донецького «Шахтаря», який пройде в Тирасполі 15 вересня:

«Ми дуже щасливі і раді бути учасниками групового етапу Ліги чемпіонів. Збулася наша мрія. Я гордий за клуб «Шериф». Емоції зашкалюють. Будемо боротися з грандами європейського футболу. Так, багато хто вважає нас аутсайдерами, але ми з цим не згодні. Ми готові до турніру.

Проблеми зі сном перед дебютом? Знаєте, режим змінився, коли тільки почалася кваліфікація Ліги чемпіонів. Всі на драйві, на емоціях. Це класно. Головне, щоб хлопці добре виспалися, відпочили і віддалися грі на 100-120 відсотків.

На що я готовий, якщо команда вийде з групи? Поголитися наголо? У мене і так волосся мало. Голити нічого. Можу точно сказати, що на груповому етапі зміню спортивний костюм на класичний. Потрібно солідно виглядати. Але це не буде стримувати мене в емоціях. Якщо будемо вигравати у «Шахтаря», то я не пошкодую свій новий костюм. Зроблю підкат, не замислюючись», - сказав Вернидуб.

Шериф - Шахтар. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Володимир Клепач Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 липня 2024, 13:25 5

Блогер Sport.ua Cергій Тищенко – про рішення Романа Григорчука залишити «Чорноморець»

Коментарі