Дебют Дулуба зіпсовано. Верес мінімально обіграв Львів

Із новим наставником львів'яни також не змогли здобути очок

Після розгромної перемоги в минулому турі над «Десною» головний тренер «Вересу» Юрій Вірт цілком очікувано вирішив не змінювати стартовий склад. А новий білоруський керманич «Львова» Олег Дулуб вирішив зробити певні ротації: замість Грися та Ернеста з перших хвилин на поле вийшли Довгий та Альваро.

Номінальні господарі поля активніше розпочали поєдинок у Луцьку, проте перший небезпечний удар у грі нанесли гості, коли Нич після пасу Буська пробив головою поруч з рамкою воріт. Згодом дальній удар Брікнера прийшовся до рук воротаря. Пожвавлення на трибунах викликав і удар через себе у виконанні Геннадія Пасіча, але м'яч пролетів поруч з дальньою стійкою.

У середині тайму «Верес» мав нагоду відкрити рахунок, коли небезпечну флангову передачу робив Геннадій Пасіч на свого брата Євгена, але Ільющенков зумів змінити траєкторію польоту м'яча і момент було втрачено. Також мав нагоду змінити рахунок Довгий, котрий низом пробив у руки Когуту. Напруга на полі під кінець тайму наростала, і жорстких ігрових зіткнень та відповідно зупинок гри було багато.

Обидва суперники активно розпочали другу половину заключного матчу туру, і гравцям «Вересу» вдалося таки «розмочити» ворота «Львова». Сергійчук навісив на Євгена Пасіча, який головою скинув м'яч під удар Кучерову, і Валерій дальнім ударом сходу влучно пробив під поперечину. Для Кучерова це був перший гол в УПЛ у складі «Вересу», а раніше він забивав у футболці кам'янської «Сталі».

Після пропущеного голу гра стала ще більш динамічною. Господарі поля намагалися закріпити свою перевагу, а гравці «Львова», який замикає турнірну таблицю, намагалися уникнути поразки. Небезпечно пробивав у рамку воріт Геннадій Пасіч, але Ільющенков ліквідовує загрозу, як і після удару низом Тимофієнка.

Обидва тренери, намагаючись підтримувати високий темп гри, робили чимало замін. Черговий стандарт у виконанні Чір'яка намагався завершити головою Махмутович, але Когут контролював політ м'яча, який опустився за лінію воріт. Заключні хвилини напруженого поєдинку пройшли в атаках «Львова», проте рахунок матчу залишився незмінним.

У підсумку «Верес» збільшив свою переможну серію в чемпіонаті до трьох матчів, зберігаючи при цьому ворота «сухими». «Львів» же не перемагає в УПЛ 9 ігор поспіль: три нічиї та шість поразок, а пропускає голи впродовж 11-ти матчів - 17 м'ячів. Подією матчу став і 100-й матч у статусі асистента арбітра УПЛ Євгена Данильченка з Луганська.

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Верес» - ПФК «Львів» - 1:0

Кучеров, 53

Г. Пасіч, 59, Шестаков, 86 - Якимець, 14, Чір'як, 22, Довгий, 43, Ернест, 90+3

«Верес»: Когут - Нємчанінов, Гончаренко, Мірошник, Солдат - Кучеров (Полюлях, 76), Кльоц - Г. Пасіч, Панасенко (Петько, 85), Є. Пасіч (Тимофієнко, 66) - Сергійчук (Шестаков, 85).

ПФК «Львів»: Ільющенков - Якімець, Махмутович, Романчук, Бусько (Зозуля, 75) - Чір'як, Брікнер, Довгий - Альваро (Ернест, 52), Політило (Шина, 61) - Нич (Грисьо, 75).

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево).

Стадіон: «Авангард» (Луцьк).

Удари (у площину): 10 (3) - 6 (2)
Кутові: 4 - 5
Оффсайди: 2 - 2.

ВЕРЕС - ПФК ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 18°C

Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 10:09 0

«Вершкові» готові розглянути повноцінний трансфер голкіпера

Коментарі