Йожеф САБО: «Петраков поламав схему, яку створив Шевченко»

Колишній тренер збірної України оцінив конфлікт тренера і гравця

Екс-тренер збірної України Йожеф Сабо вважає, що наставнику Олександру Петракову потрібно прояснити ситуацію з хавбеком Русланом Маліновським.

«Я вважаю, що ситуація з Маліновським - втрата для збірної України. З одного боку, Петраков не правий. Він поламав схему з прекрасним півзахистом, яку створив Андрій Шевченко. За рахунок цього збірна вигравала багато матчів. Це на Євро не вийшло особливо, тому що Ярмоленко і Степаненко були після травм, Маліновський був втомленим, а Зінченко приїхав за тиждень до турніру».

«З іншого боку, якщо Петраков сказав Маліновському, що він не вписується в його схему, то бажання футболіста достроково покинути збірну зрозуміло. У будь-якому випадку, для збірної це втрата. На сьогоднішній день сильніше за Маліновського гравця немає».

«Думаю, Петракову треба говорити з футболістом, пояснювати. Руслан образився, напевно, сказав сам, мовляв, не викликайте мене більше. Якщо він Петракову потрібен, тренеру доведеться йому дзвонити, якщо ні - розмови не вийде», - сказав Сабо.

Раніше Петраков детально розповів про ситуацію з Маліновським, який майже не отримував ігрового часу в останніх матчах.

Іван Зінченко Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 21:38 49

Англійці були близькі до провалу

Коментарі