Верес – Львів – 1:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 7-го туру Української Прем'єр-ліги

Украинская Премьер-лига. 7-й тур.

«Верес» - ПФК «Львов» - 1:0

Кучеров, 53

Г. Пасіч, 59, Шестаков, 86 - Якимець, 14, Чір'як, 22, Довгий, 43, Ернест, 90+3

«Верес»: Когут - Нємчанінов, Гончаренко, Мірошник, Солдат - Кучеров (Полюлях, 76), Кльоц - Г. Пасіч, Панасенко (Петько, 85), Є. Пасіч (Тимофієнко, 66) - Сергійчук (Шестаков, 85).

Запасні: Кичак, Махнєв, Гук, Гечев.

ПФК «Львів»: Ільющенков - Якімець, Махмутович, Романчук, Бусько (Зозуля, 75) - Чір'як, Брікнер, Довгий - Альваро (Ернест, 52), Політило (Шина, 61) - Нич (Грисьо, 75).

Запасні: Костик, Крушинський, Семенів, Ременяк, Сорокін.

Арбитр: Ярослав Козык (Мукачево).

Стадион: «Авангард» (Луцк).

Наші оцінки:

«Верес» (заміни): Тимофієнко - 6,0, Полюлях - б/о, Шестаков - б/о, Петько - б/о.

«ПФК Львів» (заміни): Ернест - 5,0, Шина - 5,0, Грисьо - б/о, Зозуля - б/о.

У понеділок, 13-го вересня, відбудеться поєдинок 7-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому змагатимуться рівненський «Верес» і ПФК «Львів». Матч пройде в Луцьку, на поле стадіону «Авангард», початок о 19:30.

Завершити черговий тур національної першості, який видається досить результативним, надано право командам, які на даний момент знаходяться в протилежних моральних кондиціях. Колектив Юрія Вірта досить складно зупинити після того, як він пройшов через горнило випробувань нашим футбольним бомондом на старті сезону. Прекрасно знає про це «Десна», яка отримала в свої ворота відразу чотири м'ячі (0:4) перед міжнародною паузою. Ризикує дізнатися про це і колектив Олега Дулуба, якщо не знайде в собі сили на першу перемогу в сезоні.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Верес» - ПФК «Львів». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 5

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі