Краматорськ – Металіст – 0:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 8 туру Української Першої ліги

Українська Перша ліга. 8 тур.

«Краматорськ» - «Металіст» - 0:3.

Поступаленко, 42, Пейшото, 62 (пен), Танчик, 70.

Агапов, 26, Зубков, 31, 60, Геловані, 32.

Зубков, 62 (друге попередження).

«Краматорськ»: Поспєлов, Агапов, Вітенчук (Шушко, 76), Даудов, Зубков, Козлов, Сеницький (Гунічев, 72), Медведєв, Похитайло (Трояновський, 72), Блажко (Сафонов, 66), Геловані (Підручний, 76).

Запас: Якубенко, Д. Прокопчук, Куканов.

«Металіст»: Рибка, Танчик, Горбунов, Мизюк, Порох, Романюк, Сарапій (Ралюченко, 79), Демченко (Танковський, 46), Поступаленко (фомін, 62), Підлепенець (Маілтон, 46, Нехтій, 68), Пейшото.

Запас: Каневцев, Федорів, Нехтій, Шамич.

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

ОСК «Металіст» (Харків).

В неділю, 12 вересня, відбудеться матч 8 туру Української Першої ліги, в якому гратимуть «Краматорськ» та харківський «Металіст». Гра пройде в Харкові на полі ОСК «Металіст», початок - о 18:45.

Матч спершу мав відбутися в Краматорську, але на прохання приймаючої сторони був перенесений до Харкова через концерт виконавця Monatik. Проте, як здається, для харківської команди місце проведення поєдинку особливої ролі не грає - «Металіст» набрав у семи турах двадцять одне очко і на крейсерській швидкості мчить в УПЛ. «Краматорськ» перебуває на шостій сходинці турнірної таблиці і про Прем'єр-лігу поки що тільки мріє. Перед початком сезону команди провели товариський матч, який закінчився нічиєю 2:2.

Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку «Краматорськ» - «Металіст».

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 17:06 4

Промоутер британця побачив перемогу свого боксера

Коментарі