ОФІЦІЙНО. УЄФА порушив справу проти гравця Казахстану, який забивав Україні

Руслан Валіуллін здав позитивну допінг-пробу після гри за клуб в Лізі конференцій

Футбольний клуб «Тобол» підтвердив інформацію про позитивний допінг-тест гравця збірної Казахстану Руслана Валіулліна, який оформив дубль у ворота збірної України (2:2) в матчі кваліфікації ЧС-2022.

«Футбольний клуб «Тобол» отримав інформацію про порушення дисциплінарної справи з боку УЄФА, пов'язаної з можливим порушенням антидопінгових правил Русланом Валіулліним.

Вся інформація доведена до компетентних осіб всередині клубу, на даний момент йде внутрішня перевірка з метою визначити, яким чином заборонені речовини могли потрапити в кров футболіста.

Допінг-проба у Руслана Валіулліна, як і у ще одного футболіста клубу Сергія Малого, була взята після матчу-відповіді 3-го раунду Ліги конференцій «Жиліна» - «Тобол». Результат тесту був відправлений на особисту пошту футболіста 2-го вересня (наступного дня після матчу з Україною - прим.), коли футболіст вже знаходився в дорозі до Фінляндії в складі делегації збірної Казахстану.

Клуб зараз знаходиться на постійному контакті з юридичними органами КФФ з метою більш ретельного вивчення справи», - сказано в заяві казахстанського клубу.

Відзначимо, що потенційна дискваліфікація Валіулліна з великою часткою ймовірності не спричинить за собою покарання для збірної Казахстану.

ГОЛ! 1:1. Руслан Валіуллін, 74 хв.

ГОЛ! 2:2. Руслан Валіуллін, 90+6 хв.

Володимир Клепач Джерело: ФК Тобол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:08 3

У старті «Реала» зіграв Кепа Аррісабалага

Коментарі