Олександр ПЕТРАКОВ: «Сказав гравцям: «Хлопці, ну так не можна»

Тренер розчарований ще одним нічийним результатом

Збірна України в контрольному матчі проти Чехії зіграла 1:1, пропустивши на останній хвилині. Гру прокоментував наставник Олександр Петраков.

«Я думав, що у Чехії буде ротація, але вони її не зробили. Після Бельгії вони залишили весь основний склад. У мене був трохи не той ресурс, але я можу сказати, що хлопці молодці. Грали, віддавалися... Можливо, малюнка гри не було, багато втрат, але в таких іграх можна дати дебютувати. 5 дебютантів у складі чвертьфіналіста Євро».

«Тут 20 секунд не вистачило, з Казахстаном 20 секунд. Я хлопцям тільки що в роздягальні сказав: «Хлопці, ну так не можна». Потрібно концентрацію мати, хтось повинен керувати був. Уже сил у хлопців не було. Чисто через втому».

«Качараба дебютував добре, Корнієнко - добре, ще й гол забив. Саша Сирота дебютував, дуже переживав, помилявся. Булеца і Кочергін ще вийшли».

«Заміна Кривцова? Попросив заміну, щось з ногою у нього».

«У мене аж серце болить через нічию. Потрібно було перед Фінляндією... Дуже важкий цей відрізок, але ми впоралися. Мені допомагали хлопці, так що я вже адаптувався в збірній», - сказав Петраков в ефірі Футбол 1.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі