Олександр ПЕТРАКОВ: «Відпустив зі збірної по три гравця Динамо і Шахтаря»

Збірна України готується до матчу проти Чехії

Тренер збірної України Олександр Петраков відповів на питання журналістів перед контрольним матчем проти Чехії.

Спаринг Чехія - Україна відбудеться 8 вересня, початок о 21:45.

Про ротацію складу і гравців, які покинули команду: «У людей Ліга чемпіонів попереду, серйозне змагання. До мене звернувся «Шахтар», щоб я відпустив. І після гри з Францією я подумав і відпустив ще трьох гравців «Динамо», щоб не було образ і розмов. Я їм все пояснив. Я побачив, що хлопці втомилися. Побачив, що втомилися дійсно. Я не хотів їх навантажувати, краще їх не чіпати. Нехай повернуться в свої клуби, відпочивають».

Про матч з Чехією: «Інтригу щодо складу я збережу до матчу. Це ж цікаво. Або ви хочете тренеру Чехії розповісти (сміється)? Завтра все побачите. Я впевнений в тих хлопцях, які завтра вийдуть на поле. У Ярмоленка і Качараби нічого з приводу чехів, які грають в їхніх командах, не питав. Тарас тільки сказав, що з його команди чотири гравці травмовані і не зіграють. З приводу ротації, то це офіційна контрольна зустріч, буде тільки 6 замін. Тому я не можу говорити про те, наприклад, хто з воротарів скільки часу зіграє».

Про виклик гравців «Зорі» (Булеца, Кочергін): «Завтра побачимо на полі. Я з ними поспілкувався, шанс у них зіграти буде. Це така можливість: вийшов за збірну, зіграв - будемо на нього розраховувати. Вийшов і провалився - тоді будемо дивитися. Але ігровий час футболісти «Зорі» отримають завтра».

Про важливість матчу з Чехією: «Перемога дуже важлива. Дуже. І для хлопців це важливо перед вирішальним матчем з Фінляндією далі у відборі. До цього потрібен позитивний результат, щоб з ним їхати на поєдинок відбору. Так що для мене дуже важливий результат».

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 23:21 3

Мічел замінив Артема у поєдинку проти Валенсії та розповів про гру Александера

Коментарі