СТЕПАНЕНКО: «Україна могла зіграти більш агресивно і нахабно з Францією»

Хавбек оцінив матч проти Франції

Збірна України в матчі відбору ЧС-2022 на своєму полі зіграла з Францією внічию 1:1. Гру прокоментував хавбек Тарас Степаненко.

«Зрозуміло, що грали проти хорошої команди і зіграли внічию. Вважаю, що під час пропущеного м'яча могли зіграти краще і все ж дотягнути до перемоги. Але не будемо гнівити Господа. Була хороша гра, хороший результат. Ми прекрасно розуміємо, що у суперника кваліфіковані гравці, з якими потрібно діяти компактно. Я вважаю, що могли зіграти більш агресивно і нахабно».

«Багато нічиїх у нас, але ще одне очко в скарбничку. Було видно, що суперник теж втомлений. На жаль, повернулася ситуація, яка була раніше, коли ми не беремо очки там, де повинні. Раніше в відборі до Євро-2020 і в Лізі націй ми і грандів обіграли, і свої очки брали. А тут ми втратили 4 пункти з Казахстаном, два - з фінами... 2 очка з Францією - це нормально, а ось втрачені очки...».

«Петраков? Нам подобається, що він чесна і хороша людина. Ми хочемо і йому допомогти, і собі. Багато хто з нас розуміє, що наш цикл в збірній вже закінчується, і потрапити на ЧС - великий шанс», - сказав Степаненко в коментарі Футбол 1.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 13:43 0

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 22:00 за Києвом

Коментарі