Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «В збірній України немає людей, які можуть напхати»

Фахівець вважає, що в матчі з Казахстаном українська команда упустила сто моментів

Екс-гравець «Карпат» Михайло Кополовець поділився думкою про атмосферу в збірній України після виїзної нічиєї з Казахстаном (2:2) у відборі на ЧС-2022.

«Зараз в команді всі такі дипломати. Немає такого, щоб заводили один одного, крикнули. Таких як Федецький, Єзерський, Лужний.

Це нова генерація, нове покоління. Думаю, такого там і не буде, там немає таких людей. Там немає таких характерних людей, що можуть напхати. Ми розтринькали п'ять моментів у матчі з Казахстаном. Ніхто нічого нікому не сказав. Хто кому буде говорити? Циганков, Буяльський, Яремчук? Вони друзі, вони разом відпочивають на морях, дружать... Там ніхто нікому не пхає.

Не знаю, які там в роздягальні розмови, але я думаю, що якби були б Федецький, Єзерський, Лужний, то сьогодні п****лей отримало б півкоманди за ці моменти.

У них команда друзів. Я не хочу сказати, що це погано, але, напевно, вже прийшов час запитувати один одного. Сто моментів упустили, 2:2, я вважаю, це - поразка.

Мені подобається Петраков, він - хлопець з народу, хочеться, щоб у нього вийшло. Але при чому тут тренер? Він правильно сказав, що не може за гравців забити гол. Прикро, дуже прикро, що так вийшло», - сказав Кополовець.

Михайло Шаповалов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 15:17 1

Томмі опублікував пост у Instagram на підтримку брата

Коментарі