Казахстан – Україна – 2:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку відбору на ЧС-2022

В середу, 1 вересня, відбудеться відбірковий поєдинок на чемпіонат світу 2022 року, в якому гратимуть національні збірні Казахстану та України. Матч пройде в Нур-Султані (Казахстан) на полі стадіону «Астана Арена», початок - о 17:00 за київським часом.

Цьогорічне Євро могло б витіснити з пам'яті перші поєдинки відбору нашої збірної на чемпіонат світу, але таке не забувається. Судіть самі - спершу українці зіграли внічию з чемпіоном світу - збірною Франції (1:1). Такий результат був розцінений як однозначний успіх. Після цього з таким же рахунком закінчився матч з фінами, що було сприйнято як прикра випадковість. Проте наступний матч, з тими ж казахами, теж не приніс перемоги збірній України, причому закінчився з тим же набридлим рахунком 1:1 (на гол Яремчука відповів Мужиков).

Після цього на неофіційному рівні ходили розмови, що наш тодішній тренер Андрій Шевченко дав зрозуміти керівництву УАФ - в цьому відборі нам нічого не світить. Проте в світлі наступаючого Євро-2020 на це ніхто не звернув уваги. Євро пройшло, головний тренер повторив те ж саме і в підсумку покинув команду. Збірну очолив (тимчасово?) Олександр Петраков, в якого досить бойовий настрій і неоднозначне бажання вивести збірну на мундіаль. Перший крок для цього доведеться зробити в Нур-Султані.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Казахстан - Україна. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 3

Валентин Рубчинський потрапив в сферу інтересів «гірників»

Коментарі