ФК Минай про футболку Селезньова: «Всі відповідальні понесуть покарання»

Клуб офіційно прокоментував ситуацію з футболкою українського форварда

Футбольний клуб «Минай» прокоментував ситуацію з футболкою 36-річного українського форварда Євгена Селезньова. У матчі 6-го туру УПЛ проти «Шахтаря» (1:1) Селезньов вийшов на поле у футболці без нашивки з текстом «Слава Україні! Героям слава!».

«В матчі «Миная» з «Шахтарем», який відбувся в неділю, 29 серпня, і який закінчився внічию 1:1, виникло непорозуміння з футболкою форварда команди Євгена Селезньова.

ФК «Минай» з усією відповідальністю заявляє, що усі маніпуляційні повідомлення у ЗМІ стосовно причетності футболіста до зникнення відповідного надпису на футболці - беззмістовні.

Справа в тому, що ігрову футболку Є. Селезньова через певні непередбачувані обставини довелося оперативно замінити в день гри. Виробник форми, за що висловлюємо йому подяку, надіслав нову форму, щоб футболіст зміг вийти в ній на поле у матчі з «Шахтарем».

Проте відповідальні за екіпірування працівники клубу, на жаль, не проконтролювали наявність усіх необхідних логотипів та наліпок на формі. Відтак Євген вийшов на поле у футболці без шеврону «Слава Україні».

«Минай» готовий понести штрафні санкції щодо цієї ситуації, а всі відповідальні понесуть покарання», - йдеться в офіційній заяві «Миная».

У матчі з «Шахтарем» Селезньов вийшов на поле у стартовому складі «Миная» і був замінений на Вишневського на 72-й хвилині.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6

Артем переплутав назву своєї команди

Коментарі