Мотор – Татран. Прогноз і анонс на матч СЕХА-Ліги

Запоріжці повинні закріпити вчорашній успіх

Поєдинок «Мотор» - «Татран» відбудеться у неділю, 29 серпня, в Запоріжжі. Початок зустрічі в ПС «Юність» о 18.30. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».

Близько двадцяти годин. Саме такий невеликий часовий проміжок розділяє два чвертьфінальні поєдинки СЕХА-Ліги 2020/2021 між чемпіонами України та Словаччини. Вчора пізно ввечері запоріжці зробили половину справи по виходу у Фінал чотирьох турніру, зумівши створити непоганий заділ перед другим матчем, а сьогодні їм належить завершити розпочате.

Перша офіційна зустріч після літнього міжсезоння складалася для «Мотора» непросто. Стартовий тайм вчорашнього поєдинку з «Татраном» пройшов у рівній боротьбі, і жодній з команд не вдавалося створити собі комфортний відрив. Найбільша різниця по ходу першої тридцятихвилинки склала два м'ячі. Саме з таким відривом перший тайм і завершився. На перерву лідерами пішли номінальні господарі зі Словаччини - 12:10.

Проте в другій половині матчу «Мотор» показав зовсім іншу гру. Після пробуксовки на старті, коли «Татран» зміг збільшити відрив до чотирьох м'ячів, чемпіони України змінилися і почали скорочувати відставання. Надалі на майданчику вже виконували соло тільки гандболісти із Запоріжжя. Найбільший відрив «Мотора» по ходу другої тридцятихвилинки становив сім м'ячів, але і підсумкова перемога з рахунком - 22:27 відкриває перед запоріжцями дуже непогані перспективи щодо виходу команди до Фіналу чотирьох.

Найрезультативнішими гравцями у складі «Мотора» стали розігруючий Борис Пуховський і правий крайній Артем Козакевич. На рахунку обох по чотири точні кидки. А ось титул найрезультативнішого гравця зустрічі розділили два гандболіста «Татрана». Бразильський правий крайній Гільєрме Лінарес і словацький лівий напівсередній Томаш Речіцар закинули по п'ять м'ячів.

Варто відзначити, що сьогоднішня зустріч між «Мотором» і «Татраном» стане вже четвертою для команд в СЕХА-Лізі. Вперше між собою колективи зустрілися на груповій стадії в сезоні 2019/2020 і тоді обидва поєдинки залишилися за українським клубом. Спершу «Мотор» у важкій боротьбі на останніх секундах матчу вирвав перемогу в Словаччині - 24:25, а потім вже набагато більш впевнено обіграв «Татран» на своєму майданчику - 29:23.

Сьогоднішній поєдинок повинен стати для «Мотора» останнім кроком на шляху до Фіналу чотирьох. «Татран» в першій грі відчайдушно чинив опір, але клас запоріжців взяв своє. Якщо чемпіони України продемонструють цей самий клас і в повторному матчі, то вони зможуть вперше в своїй історії пробитися в число кращих чотирьох команд СЕХА-Ліги, а новий сезон розпочнеться для команди на мажорній ноті.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора»

Олексій Коляго Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 08:16 1

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року