Чорноморець – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Їх розділяють 7 очок, але «легкого життя» гостям точно не бачити

У п'ятницю, 27 серпня, в межах шостого туру української Прем'єр-ліги, одеський «Чорноморець» прийматиме «Олександрію». Поєдинок пройде в Одесі і почнеться о 19:30 за київським часом.

«Чорноморець»

Минулого вікенду одесити зазнали своєї четвертої поразки в п'яти матчах. Причому, в третій раз «Чорноморець» поступився з рахунком 0:3. Втім, у своїй останній грі підопічні Юрія Мороза протистояли не кому-небудь, а «Шахтарю», тож стверджувати про вкрай погані кондиції «моряків» не варто. Навіть в матчі з віце-чемпіоном країни одесити мали непогані моменти для взяття воріт Пятова. І це при тому, що практично зі старту зустрічі одеська команда грала в меншості.

Матч проти «гірників» показав, що «Чорноморець» команда з характером і навіть «удари долі» не здатні вивести її з рівноваги. Подібне ми бачили і в поєдинку з «Маріуполем», коли в «битві Чорного і Азовського морів» підопічні Мороза здобули вольову і свою першу вікторію в сезоні.

«Олександрія»

Після звільнення Володимира Шарана і повної реорганізації команди на «жовто-чорних» мало хто ставив. Однак Юрія Гуру цей факт зовсім не збентежив. Новий тренерський склад «Олександрії» скрупульозно попрацював над пошуком заміни вибулим футболістам і цеглинка до цеглинки звів новий фундамент оновленої команди. Після 5-го туру представники Кіровоградщини займають високе шосте місце в турнірній таблиці. І це при тому, що на старті чемпіонату їхніми суперниками були дуже серйозні опоненти. Ну а про виїзні перемоги над «Шахтарем», «Зорею» і «Колосом» якщо не складати легенди, так точно можна говорити з гордістю.

Історія зустрічей

Останній раз команди зустрічалися в березні 2019 року. Тоді в Одесі гості здобули перемогу - 0:3. В цілому на рахунку «жовто-чорних» дві вікторії. Одесити перемагали тільки в 2018-му році в Кубку країни - 3:0, ще двічі була зафіксована нічия.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Кучерук, Дубко, Кадірі, Кузик, Путря, Михайленко, Вачіберадзе, Авагімян, Цітаішвілі, Брагару, Бугай.

«Олександрія»: Білик, Бабогло, Ковалець, Мірошниченко, Дубра, Цуріков, Калюжний, Третьяков, Кожушко, Рибалка, Спінеллі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гостям, які є фаворитами зустрічі, буде дуже непросто. Ризикнемо припустити, що «моряки» здобудуть свою другу перемогу в чемпіонаті.

27 серпня, п'ятниця

«Чорноморець» - «Олександрія»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 19:30
Пряма ТБ-трансляція - телеканал Футбол 1
ЧОРНОМОРЕЦЬ-ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 2:1

Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 07:47 0

Команда із Флориди залишилася лідером Східної конференції

Коментарі