Зоря — Рапід. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи «Зоря» - «Рапід».

«Не шукайте логіки у футболі» - цей вислів сказано не просто так. На мій погляд, саме луганчани виглядали гостріше в Австрії. Вони створили чимало гольових моментів і повинні були вигравати матч. На жаль, підвели нереалізація створеного і власні помилки в обороні. Але це вже історія.

«Зоря» сильніше і, я впевнений, що вона пройде «Рапід». І репетицію поєдинку з віденською командою луганчани показали в першому таймі гри УПЛ в Маріуполі, коли вже на 32-й хвилині підопічні Віктора Скрипника вигравали 3:0. На 60-й хвилині рахунок був 4:1 на користь «Зорі» і потім тренерський штаб луганчан вирішив замінити групу лідерів, а саме Гладкого, Булецу, Кочергіна, Шахаба. Заміни були пророблені для того, щоб лідери «Зорі» були свіжими в матчі-відповіді з іменитим австрійським клубом. Звичайно, тренерський штаб «Зорі» постарається своїх гравців до матчу підвести в найкращому стані, щоб відразу ж можна було високо активно пресингувати, примушувати суперника помилятися і спробувати забити швидкий гол. Це цілком правильний план на гру, оскільки суперника буде влаштовувати неспішний, монотонний хід гри з урахуванням результату першого матчу. А вибухова, щільна, агресивна, швидка гра луганчан, звичайно ж, австрійців не влаштовує. «Зорі» важливо при цьому зберігати холодну голову і потрібний ігровий баланс, щоб не дозволити суперникові проводити швидкі атаки.

Я особисто вірю в те, що можна і потрібно проходити «Рапід». Можу навести в приклад фінал Ліги чемпіонів 2005 року в Стамбулі на «Олімпійському стадіоні» «Ліверпуль» - «Мілан», коли Бенітес грав проти Анчелотті. Цей фінал ще називають стамбульське диво! Після того, як «Ліверпуль» програв з рахунком 0:3 перший тайм, в другій половині зустрічі «мерсисайдцям» вдалося зробити рахунок 3:3, перемогти в серії пенальті і виграти трофей Ліги чемпіонів. І варто відзначити, що «Ліверпуль» відіграв три голи за один тайм. У Сергія Бубки є класний вираз: «Поки у тебе в запасі є хоча б одна спроба, то ти ще не програв». У луганчан попереду не одна спроба, а цілий домашній матч за підтримки всієї України. Ми віримо у вас! Ви зможете це зробити! Удачі!», - сказав Грозний.

Матч «Зоря» - «Рапід» відбудеться 26-го серпня. Початок зустрічі о 19:30.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:22 4

В Іспанії повідомляють, що саме Андрій вийде у старті на матч-відповідь проти мюнхенців

Коментарі