Директор Олександрії: «Ще раз переконуєшся, що незамінних – не буває»

Дмитро Китаєв – про успіхи команди під керівництвом Юрія Гури

У п'ятому турі чемпіонату УПЛ «містяни» записали до свого активу перемогу вже над третім представником України в єврокубках - «Колосом».

Директор ФК «Олександрія» Дмитро Китаєв розповів, чи очікував він такої прудкості від підопічних Юрія Гури на старті сезону.

«Ще раз переконуєшся, що незамінних - не буває. Після відходу головного тренера Володимира Шарана і цілої групи провідних футболістів, багато експертів стверджували, що один невдаха сезону вже відомий - «Олександрія». Однак нового тренера - Юрію Гуру і наших селекціонерів це не лякало. Вони скрупульозно працювали над пошуком заміни вибулим і цеглинка до цеглинки зводили фундамент оновленої «Олександрії». Я вважаю, що «містяни» займають «своє» місце в турнірній таблиці, хоча суперники на старті попалися нам серйозні.

Чи завершена селекційна робота? Докладаємо зусиль, щоб підсилитися ще одним літнім новачком. Зараз все на стадії переговорів. Хто може покинути «Олександрію»? Нас не все влаштовує в молодіжній команді, і, якщо кадрові зміни будуть, то тільки серед резервістів», - сказав Китаєв.

Нагадаємо, що після п'яти турів чемпіонату УПЛ «Олександрія» набрала десять очок і посідає шосте місце в турнірній таблиці.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра