Львів – Інгулець – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 5 туру Української Прем'єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 5 тур.

«Львів» - «Інгулець» - 1:2.

Грисьо, 14 - Козак, 53, Сітало, 54.

Довгий, 45+1.

«Львів»: Ільющенков, Крушинський, Махмутовіч, Якимець, Політило (Чір'як, 83), Ернест, Грисьо (Нич, 72), Ренан, Довгий (Брікнер, 72), О. Зозуля, Альваро (Шина, 72).

Запас: Костик, Романчук, Хамелюк, Семенів, Бусько.

«Інгулець»: Шуст, Салем, Запорожець, Шарай (Асмелаш, 89), Полегенько, Козак (Коваленко, 64), Бартуловіч (Коробенко, 65), Сітало (Гопей, 79), Шишка (Поспэлов, 89), Опанасенко, Ковальов.

Запас: Гальчук, Головкін, Павлов, Мельничук.

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів)

В понеділок, 23 серпня, відбудеться матч 5 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть ПФК «Львів» та «Інгулець» з Петрового. Гра пройде в Львові на полі стадіону «Арена Львів», початок - о 19:30.

«Львів» у попередньому турі зіграв внічию з «Олександрією» (1:1). Це очко стало для львів'ян тільки другим у поточній першості. В «Інгульця» турнірних балів ще менше, проте, без сумніву, команда Лавриненка цілком ним задоволена, адже воно було здобуто в матчі проти чемпіона України - київського «Динамо». В грі, яка відбулася тільки в останню середу, «Інгулець» забив двічі - по разу в свої та чужі ворота. Цього разу суперник буде непростий, проте зовсім іншого рівня, тому набрати залікові пункти буде набагато легше. Як і, до речі, львів'янам.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Львів» - «Інгулець».

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 03:17 0

23 травня леверкузенська команда поступилася бергамаскам з рахунком 0:3

Коментарі