ВЕРНИДУБ: «Шериф зробив половину справи. Будемо грати проти всієї Хорватії»

Український наставник може несподівано вивести команду в групу Ліги чемпіонів

Молдавський «Шериф» під керівництвом українського наставника Юрія Вернидуба знаходиться в кроці від сенсаційного виходу в груповий етап Ліги чемпіонів.

Команда в першому матчі плей-оф кваліфікації розгромила «Динамо» Загреб 3:0.

- Тирасполь в ніч з вівторка на середу гуляв до ранку?

- Думаю, ми порадували наших уболівальників, особливо тих, хто був на грі. Божевільна підтримка з їхнього боку! Хочеться, щоб вони приходили на всі наші ігри і отримували задоволення від футболу «Шерифа». Футбол, це ж як театр! Є велике бажання, щоб так воно і тривало.

- У вас емоції вже вляглися або адреналін досі вирує в крові?

- Знаєте, в грі було стільки емоцій і взагалі стільки всього, що після свистка відчував себе так, ніби сам цей матч повністю відіграв на полі. Не біля бровки був, а на газоні. Але зараз, в принципі, вже заспокоївся і розумію: півсправи ми зробили. Але потрібно довести до кінця. 25 серпня матч, і я розумію, що на нас чекає в Загребі. Там ми будемо грати проти всієї Хорватії. Адже «Динамо» - це, можна сказати, і є вся Хорватія.

Думаю, найважливіше на цьому тижні - це донести до своїх хлопців думку, що ми дійсно зробили половину справи. Але перш за все потрібно її закінчити. А для цього необхідно виходити на поле, як я завжди кажу, з гарячим серцем і холодною головою. Тобто ще уважніше проаналізувати все, що було в першій грі в Тирасполі. І що на нас може очікувати в Загребі. Прекрасно розумію, і хлопцям про це говорю, - «Динамо» дуже хороша команда. Дійсно європейського рівня. Вона - практично постійний учасник Ліги Європи і кваліфікації до Ліги Чемпіонів.

Іван Зінченко Джерело: Матч ТВ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 06:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі