Рапід Відень – Зоря – 3:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма першого поєдинку фіналу плей-оф кваліфікації Ліги Європи УЄФА

Ліги Європи УЄФА. Кваліфікація. Плей-офф. Перший матч.

«Рапід» Відень - «Зоря» - 3:0

Фунтас, 29, Кара, 78, Грюлль, 85 Граймль, 52, Хофманн, 54 - Кабаєв, 37, Вернидуб, 39, Фаворов, 75

«Рапід» Відень: Штребінгер - Улльманн, Хофманн, Граймль, Стойковіч (Шик, 71) - Грюлль, Граховац (Шустер, 79), Любічіч (Петрович, 79), Аразе (Кітагава, 79) - Кара, Фунтас (Кнасмюлльнер, 60).

Запасні: Унгер, Гартлер, Віммер, Ауер, Зульцбахер.

«Зоря»: Шевченко - Жуніньо, Імереков (Цвек, 83), Вернидуб, Фаворов - Назарина - Булеца (Крістиан83), Кабаєв (Хомченовський, 76), Кочергін - Громов (Шахаб, 64), Аллахьяр (Фрімпонг, 83).

Запасні: Жилкін, Мацапура, Руфаті, Луньов, Гладкий.

Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія).

Стадіон: «Вестштадіон» (Відень, Австрія).

У четвер, 19-го серпня, відбудеться перший поєдинок фіналу плей-оф кваліфікації Ліги Європи УЄФА, в якому змагатимуться австрійський «Рапід» Відень і луганська «Зоря». Матч пройде у Відні (Австрія), на полі стадіону «Вестштадіон», початок о 22:00.

«Мужики» постраждали від реформи єврокубків, напевно, найбільше серед числа представників України на міжнародній арені. Ще рік тому «бронза» УПЛ давала право безпосередньо потрапляти на груповий етап Ліги Європи, але цього разу «Зоря» буде брати участь у кваліфікації, нехай і на останній її ітерації. Суперник - віденський «Рапід» - це колектив із дуже багатою історією, який навіть примудрявся за часів окупації перемагати в чемпіонаті Німеччини. Однак, сучасна історія «зелено-білих» фактично позбавлена ​​серйозних перемог, але недооцінювати їх - марна справа, бо це колектив, який стартував у кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА, але спіткнувся об празьку «Спарту» вже на першому кроці.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Рапід» Відень - «Зоря». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 15:11 2

Команда готується до останнього матчу турніру

Коментарі