РАФАЇЛОВ: «Шахтарю не вдалося повноцінно замінити Ракіцького і Ордеця»

Колишній гендиректор «Зорі» - про українські клуби в єврокубках

Колишній генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов поділився очікуваннями від вирішальних протистоянь луганського клубу і «Шахтаря» в кваліфікації Ліги Європи і Ліги чемпіонів відповідно:

«Ось і дочекалися вирішальної стадії ігор єврокубкових змагань, після яких будуть сформовані групи. Від України будуть дві команди: «Шахтар» і «Зоря». Чи є шанси на прохід? Напевно є. 50 на 50, але це занадто примітивний прогноз.

По грі - «Шахтар» в минулих матчах показав хорошу гру в атаці, правда при дуже слабкій реалізації, а ось в захисті великі проблеми. Досі так і не вдалося знайти повноцінні заміни Ракіцькому і Ордецю, а «Монако» - це не «Олександрія».

У «Зорі» теж проблеми. Це видно по іграх чемпіонату. А в країнах центральної Європи футбол зараз на підйомі. Раніше це була Голландія, потім Данія і Бельгія, зараз Швейцарія і Австрія. Буде непросто.

В цілому в країні потрібно змінювати ставлення до клубного футболу особливо з боку УАФ. Хоча їм це треба? До клубних фінансів не підступитися. Інша справа - збірна».

Нагадаємо, «Шахтар» в плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє з «Монако», а «Зоря» в Лізі Європи - з віденським «Рапідом».

Олег Дідух Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 24 травня 2024, 16:55 1

Український боксер зможе заробити значно більшу суму, ніж за перший бій

Коментарі