Тоттенхем – Манчестер Сіті – 1:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1 туру Англійської Прем'єр-ліги

В неділю, 15 серпня, відбудеться матч 1 туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому гратимуть лондонський «Тоттенхем» і «Манчестер Сіті». Гра відбудеться в Лондоні на полі стадіону «Тоттенхем Хотспур», початок - о 18:30.

Інші топ-команди вже розпочали сезон в Англії, наступила пора й команд Нуну Санту (для якого це буде дебютний чемпіонат на чолі «шпор») та Пепа Гвардіоли. «Тоттенхем» в міжсезоння втратив Бейла, Алдервейрельда і Ламелу, а посилився, в першу чергу, гравцями «Аталанти» - в команду прийшли Голліні і Ромеро. Також неясним виглядає майбутнє Гаррі Кейна, який, за іронією долі, хоче перейти саме в «Ман Сіті». А в манчестерської команди топ-трансфером виглядає підписання Джека Гріліша, який, за тою ж іронією долі, не одне трансферне вікно був ціллю ... «Тоттенхема». Безсумнівним фаворитом на папері виглядає фіналіст попередньої Ліги чемпіонів, але подивимось, що буде на полі.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Тоттенхем» - «Манчестер Сіті». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 16:04 16

Матвєй Сафонов залишить «краснодар»

Коментарі