Відразу два вилучення у гостей! Десна в Чернігові дотиснула Дніпро-1

Бомбардири УПЛ додали до свого активу по одному результативному удару

До матчу 4-го туру української Прем'єр-ліги проти «Дніпра-1» чернігівська «Десна» підходила з серією з трьох перемог поспіль і в статусі одного з двох лідерів чемпіонату, поряд з діючим чемпіоном - київським «Динамо». Однак в цьому поєдинку команду Олександра Рябоконя не вважали фаворитом.

Букмекери оцінювали шанси команд як рівні, що недивно, адже команда з Дніпра добре попрацювала під час трансферного вікна і вже третій рік намагається вийти в єврокубки. Як результат - підопічні Ігора Йовічевіча теж не знали гіркоти поразок до цього поєдинку.

У дебюті гри Катерина Монзуль могла призначити 11-метровий, коли Адамюк поклав руку на плече Безбородьку в своєму штрафному, але VAR пенальті не дав. Особливо невдало початок зустрічі склався для досвідченого «сіверянина» Євгена Селіна та молодого дніпрянина Микити Кравченка. Обидва гравці отримали травми в першій половині першого тайму і були замінені.

Симпатичніше в атаці виглядала «Десна», тому на 30-й хвилині саме вона цілком закономірно відкрила рахунок у матчі. Денис Безбородько, який в минулому турі став джокером, зробивши дубль після виходу на заміну, цього разу отримав шанс від Олександра Рябоконя вийти в старті і сповна ним скористався, відзначившись у третьому поєдинку поспіль. Тепер 30-річний форвард ділить лідерство з Русланом Степанюком у гонці бомбардирів.

У другому таймі гості намагалися переламати хід зустрічі, проте грали дуже агресивно, за що і поплатилися. Спочатку другу жовту отримав Ді Франко за небезпечний підкат проти Домбровського на чужій половині, а трохи пізніше Піхальонок почав сперечатися з рішенням Монзуль, за що рефері показала йому пряму червону.

Здавалося, що на цьому інтрига похована, однак не встиг «Дніпро-1» залишитися удев'ятьох, як рахунок на табло був зрівняний. Довбика партнери відправили на побачення з Литовкою після помилки Картушова в центрі поля, і Артем перекинув м'яч через голкіпера. Довбик, як і Безбородько, забив четвертий гол у сезоні.

Але екс-голкіпер «Десни» Євген Паст не зміг зберегти ворота дніпрян у недоторканності й у другому таймі. У кінцівці поєдинку страж воріт у стилі Філімонова випустив м'яч з рук за лінію воріт після навісу зі штрафного у виконанні Калитвинцева та удару головою від Завійського.

2:1 - «Десна» здобула четверту перемогу поспіль і стає одноосібним лідером, відірвавшись від «Динамо» на 3 очки. Однак у команди Мірчі Луческу залишається гра в запасі. «Дніпро-1» зазнав першої поразки в сезоні й залишився на п'ятому рядку турнірної таблиці.

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Десна» - «Дніпро-1» - 2:1

Безбородько, 30, Завійський, 86 - Довбик, 79

Цимбалюк, 47 - Адамюк, 33, Ді Франко, 40, Логінов, 43 Ді Франко, 58 (друге попередження), Піхальонок, 75 (неспортивна поведінка)

«Десна»: Литовка - Картушов, Селін (Волошин, 12, Масалов, 74), Цимбалюк, Сафронов - Калітвінцев (Шевцов, 88), Арвеладзе, Домбровський, Завійський - Тотовицький - Безбородько (Будківський, 74).

«Дніпро-1»: Паст - Дубінчак, Сваток, Адамюк, М. Кравченко (Логінов, 19) - Ді Франко, Піхальонок - Чуже (Когут, 53), Джурасек (Ігнатенко, 84), Назаренко - Довбик.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: ім. Ю. Гагаріна (Чернігів).

Удари (у площину): 12 (4) - 7 (3)
Кутові: 3 - 9
Оффсайди: 0 - 2.

ДЕСНА-ДНІПРО-1.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 23°C

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 20:45 0

Бауманн забив за «Манчестер Юнайтед» U-18

Коментарі