МАГУЧІХ: «Не хочу заперечувати, що йде війна між Україною і Росією»

Українська легкоатлетка зізналася, що фото з Марією Ласіцкене було зроблене на емоціях

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх розповіла про виступ на Олімпіаді-2020 та інцидент з фото із Ласіцкене.

Магучіх звернула увагу, що перед змаганнями був проведений інструктаж щодо норм поведінки зі спортсменками з ОКР. А також розповіла про наявність фізичних проблем перед стартом змагань.

«Так, нам проводили інструктаж. Але я була на емоціях, це були емоційні змагання для мене. Я ще молода спортсменка, і це Олімпійські ігри, і в мене були фізичні проблеми, але я дуже була рада, що я впоралася. Ми просто привітали одна одну, як і спортсменку з Австралії.

Ще раз кажу: у мене не було ніякої політичної позиції. І тим паче я не хочу заперечувати, що йде війна між Україною та Російською Федерацією. Ми просто привіталися за олімпійською традицією. Дуже шаную воїнів, які б'ються за те, щоб ми могли виступати на міжнародній арені.

Насамперед, ніщо не зіпсує враження від Олімпійських ігор, тому що це - змагання, на які прагне потрапити кожен спортсмен. І коли я потрапила і вже у кваліфікації, я зрозуміла, що я фіналістка Олімпійських ігор - ці емоції ніхто не зіпсує.

Звичайно, хочеться далі, щоб прапор України підіймався, і я хочу потрапити на наступні Олімпійські ігри, тому, що мені вже буде 23 і я буду вже більш досвідченою олімпійською спортсменкою», - сказала Магучіх.

Володимир Клепач Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 07:03 9

Андре Розьє висловився про українського чемпіона

Коментарі