Шахтар – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З думками про «Монако»?

У п'ятницю, 13 серпня, на НСК «Олімпійський», відбудеться матч 4-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Шахтар» проведе свій 3-й домашній поєдинок, цього разу проти «Металіста 1925».

«Шахтар»

Команда Роберто Де Дзербі яскраво розпочала сезон в УПЛ. У перших двох поєдинках чемпіонату «гірники» без особливих зусиль впоралися з «Інгульцем» і «Львовом». А ось матч 3-го туру проти «Олександрії» змусив уболівальників команди попереживати. Непоганий початок зустрічі був затьмарений помилками в обороні, після яких представники Кіровоградщини двічі засмутили Трубіна. Схожий сценарій ми спостерігали і в повторній зустрічі Ліги чемпіонів проти «Генка». Так, українська команда знову перемогла 2:1 і пройшла далі, але центр оборони, в якому діє то пара Матвієнко-Марлон, то Марлон-Вітао, грає поки що не дуже впевнено. Втім, це проблема не локального характеру, а скоріше всієї команди, яка адаптується, пізнає і намагається втілити в життя задумки свого нового коуча.

Вже 17 серпня в Монако на «гірників» очікує перший матч раунду плей-оф з місцевими «монегасками». І як би не хотіли гравці «Шахтаря» в поєдинку з «Металістом 1925» абстрагуватися від поки що головної дуелі сезону, думками вони, напевно, будуть вже на Лазурному узбережжі.

«Металіст 1925»

Ця обставина може зіграти на руку «Металісту 1925». У перших двох турах дебютанти елітного дивізіону пізнали як радість перемоги, так і смак гіркоти поразки. Спочатку харків'яни взяли три очки в матчі з «Рухом», а потім на виїзді в рівній грі поступилися «Колосу».

Підопічні Валерія Кривенцова, як для новачка ліги, демонструють досить зрілу гру, не затискаються біля власних воріт і атакують великими силами чужі володіння. Як, наприклад, в матчі 3-го туру проти «Чорноморця» - 3:2, в якому харків'янам вдався камбек.

Чи вдасться їм щось подібне, а якщо точніше, не програти «Шахтарю» в Києві, малоймовірно. Але в те, що «Металіст 1925» гратиме, а не ставитиме біля своїх воріт «автобус», цілком віриться. Цим харків'яни і подобаються.

Статистика зустрічей

Раніше суперники не зустрічалися.

Орієнтовні склади

«Шахтар»: Трубін, Додо, Марлон, Матвієнко, Корнієнко, Майкон, Степаненко, Судаков, Патрік, Мудрик, Траоре.

«Металіст 1925»: Сидоренко, Жічиков, Ткачук, Шершень, Западня, Габелок, Протасов, Фабіньо, Голодюк, Батюшин, Криськів

Прогноз на протистояння

Після поразки від «Олександрії», від «Шахтаря» чекають лише перемоги. Вона повинна зміцнити позиції
«гірників» як у внутрішньому чемпіонаті, так і перед найважливішим єврокубковим матчем. На наш погляд, «помаранчево-чорні» здобудуть перемогу, але можуть знову і пропустити.

13 серпня, п'ятниця

«Шахтар» - «Металіст 1925»
Київ. Стадіон НСК «Олімпийский». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ШАХТАР-МЕТАЛІСТ 1925. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 3:1
Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:58 24

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Коментарі