Олександр БАБИЧ: «У Колоса гідний суперник, але не сильніший»

Екс-тренер «Маріуполя» - про українські клуби в єврокубках

Відомий український тренер Олександр Бабич поділився очікуваннями від майбутніх матчів «Колоса» і «Шахтаря» в кваліфікації Ліги конференцій та Ліги чемпіонів відповідно:

«У «Колоса» гідний суперник, але не сильніший. Шанси рівні. Незалежно від того, що грають на виїзді, шанси 50/50. Все буде залежати від того, наскільки «Колос» додасть в компонентах, які відзначав головний тренер, наскільки впорається з реалізацією.

У донецького «Шахтаря» виконавці вищі класом і креативніші в атаці, ніж у «Генка». Тут багато чого буде залежати від правильної організації гри, від правильного балансу в атаці і обороні. Не думаю, що гірники будуть грати з позиції сили, адже стратегічно найголовніше - пройти далі. З цим команда повинна впоратися.

Виліт когось із українських клубів від цих суперників буде серйозним ударом для нашого чемпіонату, для України. Уже «Ворскла» вилетіла від суперника, якого зобов'язана була проходити, КуПСа. На перше місце вийде тренерська майстерність».

Нагадаємо, сьогодні, 10 серпня, «Колос» на виїзді проведе матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій проти «Шахтаря» з Караганди, а «Шахтар» Донецьк у відборі Ліги чемпіонів прийме «Генк».

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 23:36 8

Команда Почеттіно перемогла в дербі