Перша перемога Кучука після повернення. Рух у Львові обіграв Верес

Львівська команда забезпечила собі три очки після двох результативних ударів на самому початку матчу

Новий головний тренер «Руху» Леонід Кучук порівняно з минулим туром зробив значні кадрові перестановки. У складі «жовто-чорних» дебютував Паньків, який раніше виступав в УПЛ за «Олександрію», «Арсенал», донецький «Металург» та кам'янську «Сталь». Паньків замінив Бандуру, а замість Ляха, Карасюка, Притули і Кузика до стартового складу увійшли Мисик, Федорчук, Гагун та Оріховський. Юрій Вірт також здійснив ротації після розгромної поразки від «Динамо». Замість Мірошника, Полуляха, Євгенія Пасіча і Сергійчука з перших хвилин поєдинку на поле вийшли Кльоц, Максим Шестаков, Дахновський та Махнєв.

І господарі поля вже на самому початку гри провели результативну атаку. Мартинюк довгою передачею вивів у прорив Мисика, який навісив до штрафного, і Борячук головою красиво пробив у дальній кут. Не встигли гравці «Вересу» оговтатися від швидкого голу, як пропустили і другий. Климчук в оточенні захисників зумів дальнім ударом пробити низом впритул зі штангою.

Гра на деякий час змістилася в центр поля і небезпечних моментів не виникало. Мав нагоду скоротити рахунок Гегедош, який увірвавшись до штрафного пробив низом поруч зі штангою. Забракло влучності і ударові сходу Гончаренка, який підключився до розіграшу кутового і пробив вище воріт. Хороший шанс відзначитися мав і Шестаков, пробиваючи головою, але м'яч від голови Гагуна зрикошетив на кутовий.

І все ж, зусилля гравців «Вересу» призвели до взяття воріт рухівців. Максим Шестаков обвідним ударом пробив у дальній верхній кут воріт «Руху» і провів свій перший гол в УПЛ (у 3-й грі). Шестаков став автором і першого довгоочікуваного голу «червоно-чорних» після їх повернення до Прем'єр-ліги.

З початком другого тайму гравці «Вересу» продовжували активно шукати шляхи взяття воріт львівського клубу. Силової боротьби не бракувало і як наслідок через пошкодження довелося замінити захисника Дідика. Одна з атак «Руху» дивом не завершилася голом, коли Климчук не зумів замкнути флангову передачу Борячука.

Мав нагоду зрівняти рахунок Геннадій Пасіч, який з близької відстані влучив у Паньківа. Боротьба за м'яч тривала по всьому полю і ігрових зіткнень було чимало. Обидва клуби великими силами зустрічали розвиток атак суперників і моментів було небагато. Міг змінити рахунок і швидкісний Кузик, який увірвався до штрафного, але Когут ногами ліквідував загрозу.

У підсумку, «жовто-чорні» здобули першу перемогу в новому чемпіонаті. При цьому домашня клубна рекордна переможна серія «Руху» триває в УПЛ 4 гри. Рухівці також на своєму полі обходяться без «мирових» впродовж рекордних для клубу 6-ти ігор: чотири перемоги та дві поразки.

Українська Премьєр-ліга. 3-й тур

Рух - Верес - 2:1

Борячук (6), Климчук (10) - Шестаков (41)

Білий (85), Федорчук (90+2) - Г.Пасіч (36), Махнєв (45+1), Неичанінов (90)

«Рух»: Паньків, Мартинюк, Мисик, Федорчук, Білий, Климчук, Бойчук (Кузик, 62), Дідик (Карасюк, 52), Борячук (Кондраков, 73), Гагун, Оріховський (Кухарук, 74)

«Верес»: Когут, Солдат, Махнєв, Гончаренко, Немчанінов, Кльоц (Полюлях, 62), Кучеров (Гечєв, 77), Дахновський (Е.Пасіч, 62), Гегедош (Панасенко, 77), Г.Пасіч, Шестаков (Сергійчук, 46)

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)

Стадіон: «Арена-Львів»

РУХ - ВЕРЕС. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 3

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі