Зоря – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

На всіх вітрилах

Немов розминки провели свої матчі в минулому турі обидві команди, синхронно розгромивши суперників. Тим цікавіше, адже до одного з центральних протистоянь чемпіонату буде прикута максимальна увага.

«Динамо»

В середині тижня кияни ще й встигли відіграти в Стамбулі спаринг з «Фенербахче» (1:1) - Мірча Луческу максимально ідентично моделює майбутній графік команди в Лізі Чемпіонів. Звичайно, ті виконавці, які громили «Верес» (4:0), отримали в контрольному матчі не так багато ігрового часу, але зате вся «обойма» киян пройшла гідну перевірку.

Цікаво, що єдиний гол туркам у «Динамо» забив Богдан Лєднєв, який розкрився в УПЛ якраз завдяки оренді в «Зорі». Ось тільки в київській команді Богдан поки ніяк не заграє, задовольняючись рідкісними виходами на заміну. «Будь-який футболіст хоче грати. Сподіваюся, мені нададуть такий шанс. Я тренуюся, викладаюся на повну, намагаюся проявити себе з найкращого боку. А далі вже все залежить від тренерського рішення», - повідав Богдан Лєднєв.

«Зоря»

Луганчани за виїзний розгром «Інгульця» (5:1) отримали солідну порцію похвали, і навіть поразка від «Олександрії» в рамках першого туру вже здалася якоюсь далекою і десь навіть неправдивою. Експертна рада Прем'єр-ліги відразу ж визнала головного тренера «Зорі» Віктора Скрипника кращим тренером туру, а Владислав Кочергін удостоївся звання кращого гравця туру. Дубль за 7 стартових хвилин та найшвидший хет-трік в історії луганського клубу дійсно вражають!

Говорячи про персоналії «Зорі», відзначимо наскільки органічно за підсумками стартових турів в основний склад вписалися Максим Імереков та Сергій Булеца. Ось тільки Булеца в неділю не зіграє проти «Динамо» за умовами орендної угоди. В останні роки луганському клубу, звичайно, не вперше вирішувати подібну проблему, але в нинішній ситуації випадання виконавців особливо прикре.

Коментарі

«Для нас «Зоря» - принциповий суперник, тому їдемо до Запоріжжя тільки за перемогою», - коротко виклав свої думки про майбутній поєдинок захисник киян Ілля Забарний. «Думаю, кожен хоче зіграти проти «Динамо», але я не можу нічого з цим вдіяти. Це буде важкий матч, в якому я буду вболівати за своїх партнерів», - сказав перед матчем Сергій Булеца.

Статистика зустрічей

Ось уже п'ять поспіль матчів «Зоря» не знає перемог у матчах з «Динамо», в жовтні зігравши внічию в Києві (1:1), а навесні в фіналі Кубку України розійшовшись з «біло-синіми» «нулями», але поступившись в овертаймі. Загальна ж статистика зустрічей говорить про значну перевагу киян: 36 перемог в 53 матчах! Самим грізним для оборони «Динамо» в протистоянні виглядає Артем Громов: три голи за «Зорю» і два - ще як футболіст «Ворскли». У киян вже вісім разів забивав «Зорі» Віктор Циганков, в тому числі в уже згаданому фіналі Кубку України.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Шевченко, Фаворов, Вернидуб, Імереков, Хомченовський, Кочергін, Назарина, Крістіан, Громов, Сайядманеш, Шахаб.

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Забарний, Сирота, Тимчик, Караваєв, Андрієвський, Шапаренко, Де Пена, Буяльський, Гармаш.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому матчі «Зоря» складе гідну конкуренцію «Динамо», і протистояння вийде насиченим на події. Ось тільки майстерність і зіграність футболістів киян стануть ключем до успіху підопічних Мірчі Луческу. Нашої ставкою буде перемога «Динамо» з коефіцієнтом 1.71 по лінії Vbet.

8 серпня, неділя

«Зоря» - «Динамо»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ЗОРЯ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua - 1:2
Артем Циганенко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 04:43 1

Хавбек львівського «Руху» поділився очікуваннями від матчу з «Олександрією»

Коментарі