ДОДО: «Шахтар лише два місяці з Де Дзербі, але багато чому навчився»

Захисник розповів про стан команди на старті сезону

Захисник «Шахтаря» Додо розповів про ситуацію на старті сезону УПЛ і Ліги чемпіонів, де команда бере участь у кваліфікації.

- Чи вистачило часу на відновлення після гри з «Генком»?
- З приходом Містера до команди від самого початку зборів ми приділяли чимало уваги фізичній підготовці. Гадаю, колектив готовий. Я говорив з іншими хлопцями, які грали з «Генком», і скажу, що всі вже відновилися й почуваються добре. Уважаю, збори відмінно вплинули на наші фізичні кондиції, ми готові функціонально.

- Наскільки важко вже з початку сезону проводити по два матчі на тиждень?
- Звісно, непросто. Чудово це розуміємо, проте маємо грати в плей-оф за результатами минулого сезону. Наразі головне - перемагати в кожному матчі, оскільки цього року ми хочемо стати набагато краще.

- В інтерв'ю Роберто Де Дзербі сказав, що хоче бачити 9 очок у «Шахтаря» після суботнього матчу. А які очікування в тебе?
- Гарні. Особисто я вже зустрічався з «Олександрією» та забивав їй, мені подобається грати з цією командою. Гадаю, ми будемо підготовленими, адже нам, безсумнівно, потрібно здобути 9 очок - це наша мета. Для нас кожен поєдинок - фінал: що з «Генком» у Лізі чемпіонів, що з «Олександрією» в УПЛ повинні виступати на одному рівні.

- У поточному сезоні «Шахтар» здобув перемогу в усіх трьох матчах, але кожен був непростим. Як уважаєш, на скільки відсотків від свого максимуму зараз грає команда?
- Ми лише два місяці з новим тренером, але вже багато чого змогли навчитися. Гадаю, потрібен ще час, аби вийти на більш високий рівень. Уважаю, у перших трьох поєдинках команда виявила себе гідно, тож з кожним разом буде все краще.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 21

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі