Дніпро-1 – Маріуполь – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 3 туру Української Прем'єр-ліги

В суботу, 7 серпня, відбудеться матч 3 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть СК «Дніпро-1» (Дніпро) та «Маріуполь». Гра відбудеться в Дніпрі на полі стадіону «Дніпро-Арена», початок - о 19:30.

Ми пам'ятаємо, як в минулому чемпіонаті «Дніпро-1» завершив першу частину змагань на останньому рядкові турнірної таблиці. Схоже, дніпряни зробили висновок і більше такої ганьби не хочуть - у двох турах вже поточної першості набрано 4 очки (нічия з «Ворсклою» і перемога над «Чорноморцем»). Є всі шанси продовжити безпрограшну серію, оскільки суперник вже традиційно перебуває в статусі «колись точно вистрелимо, а поки в нас тимчасові проблеми». Саме ці проблеми і не дозволили підопічним Маркевича набрати більше, ніж одне очко, в матчах з «Львовом» та «Десною». Можливо, вдасться в суботу, оскільки, як би не здавалося зараз дивним, у команди з берегів Азовського моря перевага над «спортклубівцями» в особистих зустрічах.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Дніпро-1» - «Маріуполь». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі