Все тривало 8 хвилин. Стало відомо, що саме оперували Луческу

У румуна з'явилася кіста врослого волосся, від якої піднялася температура

У румунського тренера Динамо Мірчі Луческу на минулому тижні в Києві виникли проблеми зі здоров'ям.

На останньому матчі команди проти «Фенербахче» (1:1) наставник не був присутній, і йому знадобилася операція. Стало відомо, чим було викликанне хірургічне втручання.

Справа в тому, що у румуна з'явилася кіста врослого волосся, від якої піднялася температура.

Лікарі провели ретельне обстеження і вирішили прооперувати румунського тренера, щоб видалити кісту. Операція тривала близько 8 хвилин і пройшла успішно.

Мірча Луческу зараз у порядку, йому нічого не загрожує. Київські лікарі дали згоду, щоб тренер перебував на лаві запасних в наступному матчі «Динамо» в чемпіонаті.

Нагадаємо, 1 серпня асистент головного тренера «Динамо» Еміл Карас після матчу 2-го туру УПЛ проти «Вереса» (4:0) так пояснив, чому наставник команди був відсутнім під час поєдинку на лавці запасних:

«У Містера застуда, трохи піднялася температура. Доктор каже, що причиною, швидше за все, є перепади погоди. На вулиці - спека, в кабінеті працює кондиціонер. Все це призвело до застуди. Доктор вирішив, що для Містера краще залишитися на трибуні, щоб не нервувати біля поля. Ми всі бажаємо Містеру якнайшвидшого одужання. Хлопці дуже переживають».

Микола Степанюк Джерело: Ziare.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:45 35

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея може стати не вакантним

Коментарі